Harrastuksen aloittaminen

 

YLEISTÄ HARRASTUKSEN ALOITTAMISESTA HÄMEENLINNA HUSKIES RY:SSÄ

Uusi harrastaja voi käydä kokeilemassa lajia hänelle osoitetussa joukkueessa kolmen viikon ajan veloituksetta.
Osallistumisen peruuttamisesta on ilmoitettava sähköpostitse ennen neljännen harrastusviikon ensimmäisiä harjoituksia.

Miehet – info@huskies.fi
Naiset – ladies@huskies.fi
Juniorit – juniorit@huskies.fi
Cheerleaderit – cheerleaders@huskies.fi

Jatkava harrastaja voi veloituksetta osallistua uuden kauden harjoituksiin yhden viikon ajan. Osallistumisen peruuttamisesta on ilmoitettava yllä oleviin sähköposteihin ennen toisen harjoitusviikon alkamista. Mikäli harrastaja ei peruuta osallistumistaan, hän on velvollinen maksamaan seuran kausimaksun kokonaisuudessaan. Maksettuja maksuja ei palauteta, vaikka harrastaja lopettaisi kesken kauden.

Jos laskua ei makseta eräpäivään mennessä, harrastaja voi menettää oikeutensa osallistua joukkueen harjoituksiin ja muuhun toimintaan siihen saakka, kunnes erääntyneet maksut on suoritettu kokonaisuudessaan.

Maksuhuomautuksen lähetyksestä peritään 5 euron huomautusmaksu.

Maksuhuomautuksen noudattamatta jättäminen johtaa perintätoimiin.

Poikkeavista maksujärjestelyistä tulee olla yhteydessä rahastonhoitajaan – rahastonhoitaja@huskies.fi.

KAUSIMAKSU

Kausimaksulla katetaan joukkueen toiminnasta aiheutuvia kuluja (Sisältää mm. jäsenmaksun, valmennuksen, valmennusmateriaalin, sali- ja kenttävuokrat, harjoitusvälineistön ja peliasut. Amerikkalaisessa jalkapallossa myös pelimatkat). Hankitut materiaalit, välineet, varusteet, asut jne ovat seuran omaisuutta.

POISSAOLOT

Tilapäisiä poissaoloja ei korvata.

Mikäli poissaoloja tulee sairastumisen tai loukkaantumisen vuoksi pidempijaksoisesti yli kolmen kuukauden ajan voidaan kausimaksun osakorvaamisesta neuvotella erikseen. Tällöin palautuksen saamisen edellytyksenä vaaditaan lääkärintodistus. Palautuksesta vähennetään 8 euron toimistomaksu.

VAKUUTUS

Jokaisella harrastajalla on oltava cheerleadingin tai amerikkalaisen jalkapallon kilpailutoiminnan kattava vakuutus. Vakuutuksen voi hankkia lisenssin yhteydessä.

LISENSSI

Harrastaja sitoutuu hankkimaan itse Suomen Cheerleadingliiton tai Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liiton lisenssin, jonka hinta riippuu harrastajan iästä ja kilpailutasosta. Mikäli harrastaja ostaa vakuutuksettoman lisenssin, tulee vakuutusyhtiöltä varmistaa (kirjallisesti), että oma vakuutus kattaa cheerleadingin tai amerikkalaisen jalkapallon kilpailutoiminnan.

VARUSTEET

Harrastaja sitoutuu hankkimaan itse SAJL:n kilpailusäännöissä määrittelemät pakolliset pelivarusteet ja käyttämään niitä ottelutapahtumissa.

HARJOITUKSET

Harjoitukset on kerrottu erillisen harjoituskalenterin avulla, johon harrastajat ilmoittautuu.
Harjoituksiin voi tulla peruutuksia jos harjoitustila on seurasta riippumattomista syistä tilapäisesti pois käytöstä

Harjoitusten peruuntumisia ei korvata.

 Ota yhteyttä lomakkeella niin etsimme sinulle sopivan joukkueen.